Üdvözöljük a WEBinIT weboldalán!

Weboldalak WordPress alapon

Professzionális megjelenés, teljes adminisztrálhatóság

Kinek ajánljuk?

A WordPress tartalomkezelő keretrendszer az egyik leggyakrabban használt megoldás, ha gyorsan szeretnénk modern, igényes megjelenésű weboldalt létrehozni.

A moduláris felépítés, a hozzáférhető bővítmények sokasága lehetővé teszi, hogy az egyedi fejlesztéshez képest gyorsabban hozzunk létre weboldalakat, webshopokat. Teljes funkcionalitással rendelkezik, és speciális integrációk is megoldhatóak benne, a kész oldal az átlátható, egységes admin felület segítségével pedig programozói tudás nélkül is rugalmasan kezelhető.

Előnyök

A WordPress rendszerben létrehozott oldalak könnyen kezelhetőek, nem igényelnek folyamatos programozó vagy fejlesztői támogatást. Professzionáls megjelenést alakítuk ki, mely minden látogatói elvásárnak megfelel.

1
Csapatunk a teljes folyamatot végigkíséri: designtól az oktatásig
2
Megbízható bővítményekkel, szükség esetén saját integrációs megoldásokkal érjük el a teljes funkcionalitást
3
Segítünk, hogy dinamikus tartalmaid (blogcikkek, hírek, árak, termékek, stb.) kezelésében profi legyél
4
Az elképzeléseidnek megfelelő megjelenés webergonómiai támogatással
5
Teljes kontroll a weboldal felett, felhasználóbarát, letisztult admin felület segítségével - hogy ne kelljen a programozóra várni

webshop wordpress alapon? igen!

Követve a kor elvárásait, a WordPress tartalomkezelő rendszer felkészült arra, hogy e-kereskedelmi funkciókat is betöltsön. A Woocommerce segítségvel gyönyörű, felhasználóbarát webshopokat hozhatunk létre.

Abban az esetben, ha szeretnél webshopot indítani, bátran vágj bele WordPress alapokon, a WEBinIT csapata mindenben támogat. Természetesen igényeid felmérése során segítünk eldönteni, hogy a Woocommerce rendszere megfelelő választás-e számodra.

Amennyiben egyszerű termékstruktúráról, kevés termékről (néhány ezer) van szó, és nem szükséges bonyolult, egyedi integrációk megvalósítása, úgy a WordPress webshop motorja kiváló választás lesz számodra. Biztosítja a rendelések, ügyfelek és termékek teljes körű kezelését, bármilyen fizetés és szállítási megoldás kialakítható. Segítünk abban is, hogy online értékesítés támogató eszközökkel (hírlevélküldés, elhagyott kosár értesítő, kuponrendszer, akciók, stb.) maximalizálni tudd webshopod hatékonyságát.

Igény esetén feltöljük termékeidet, hogy neked már csak az értékesítés megkezdése legyen a feladatod.

ELŐKÉSZÍTÉS

Minden projektünk a teljes körű igényfelméréssel kezdődik. Ezt szükség esetén specifikáció formájában dokumentáljuk, melynek során szakmai tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek. Segítünk eligazodni azokban a kérdésekben, melyek a hatékonyabb, ergonómikusabb és célorientáltabb megvalósítást teszik lehetővé. A specifikáció tartalmazza a projekt céljait, a leendő weboldal funkcióit és minden szükséges és elvárt paramétert, ide értve a vizuális kialakítást (arculat, design), az oldal struktúráját, az integrálandó külső programokat, speciális kéréseket, stb.

tervezés

Az elfogadott árajánlat és a szerződéskötés után a tervezés szakasza kezdődik. Ennek keretében elkészítjük a projekt időbeli megvalósításának lépéseit, valamint tájékoztatunk arról, hogy részedről mikor és milyen együttműködésre van szükség (pl. képek, szöveg, dokumentációk átadása, tesztelés, stb.)

Az elfogadott árajánlat és a szerződéskötés után a tervezés szakasza kezdődik. Ennek keretében elkészítjük a projekt időbeli megvalósításának lépéseit, valamint tájékoztatunk arról, hogy részedről mikor és milyen együttműködésre van szükség (pl. képek, szöveg, dokumentációk átadása, tesztelés, stb.)

FEJLESZTÉSI SZAKASZ

A fejlesztés folyamata alapvetően két szakaszból áll: frontend és backend fejlsztés. A fejlesztés során saját szervereinken, tesztkörnyezetben, teljes biztonságban építjük az oldalt. Sem a látogatók, sem a Google robotok számára nem látható az oldal.

A frontend fejlesztés a design tervek implementálását jelenti, azaz a grafikai terveket átültetjük webes böngészők által kezelt formátumba. A backend fejlesztés során megvalósítjuk a funkciókat. Ebben a szakaszban kerül sor a szükséges integrációkra is.

A két terület összekapcsolásával megvalósul a dinamikus, reszponzív, teljes funkcionalitású weboldal, melyet az admin felületen keresztül rugalmasan tudsz módosítani. A fejlesztés során folyamatosan teszteljük a weboldalt, és tesztlink küldésével lehetőséget biztosítunk arra, hogy lásd a projekt folyamatos fejlődését.

átadás

A végső tesztelési fázis az átadás első lépése. Ennek keretében mind a WEBinIT csapata, mind ügyfelünk teljes körűen leteszteli a weboldalt. A teszt során meggyőződünk az alábbiakról:

reszponzivitás
tökéletes megjelenés bármely böngésző esetében
funkciók működése
stabil integrációk
admin felület hibátlan működése
sebesség optimalizálása

A felmerült hibák, pontatlanságok javítása és újabb tesztelés után a weboldalt a végleges tárhelyre helyezzük és elérhetővé tesszük mind a látogatók, mind a Google kereső számára. Használhatod, megoszthatod, és élvezheted a professzionális online megjelenés minden előnyét.