Mobil applikáció készítés

Egyedi mobil applikáció készítés, Android és iOS alkalmazás fejlesztés, ahol minden elképzelésedet megvalósítjuk a modern dizájn és a leginnovatívabb technológia segítségével.

mobil applikáció készítés
mobilalkalmazások
mobil applikációk

Szakértő csapatunk a telefonos applikációk készítésére specializálódott,
platform független egyedi mobilalkalmazás megoldásokat kínálunk az alábbi területeken:

Éttermi applikációk

Webshop alkalmazások

Egészségügyi és fitnesz appok

Oktatási és tanulási alkalmazások

Hírek és magazinok alkalmazásai

Pénzügyi és banki alkalmazások

Utazási és foglalási appok

Szociális média és kommunikációs applikációk

Játék alkalmazások

Üzleti és vállalkozásfejlesztési alkalmazások

Éttermi applikációk

Webshopalkalmazások

Egészségügyi és fitnesz appok

Oktatási és tanulási alkalmazások

Hírek és magazinok alkalmazásai

Pénzügyi és banki alkalmazások

Utazási és foglalási appok

Szociális média és kommunikációs applikációk

Játék alkalmazások

Üzleti és vállalkozásfejlesztési alkalmazások

Tisztában vagyunk vele, hogy a mobil applikáció készítés ára kulcsfontosságú tényező, ezért árainkat versenyképesen és átláthatóan alakítjuk, hogy te a legjobb értéket kapd a befektetésedért. Nézd meg munkamódszerünket és kérj személyre szabott árajánlatot.

mobil alkalmazás

A mobil alkalmazás előnyei

A digitális korban a mobil alkalmazások nélkülözhetetlen eszközök. Ma már a felhasználók egyre nagyobb része éri el a tartalmakat és szolgáltatásokat mobileszközökön keresztül, ezért a mobil alkalmazásoknak számos előnye van:

mobil applikáció

A mobilalkalmazás előnyei

A digitális korban a mobilalkalmazások nélkülözhetetlen eszközök.

mobil app előnyök check ikon

Növekvő hozzáférhetőséget

Az alkalmazások gyors és közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ügyfelek számára. Egy érintésre elérhetővé válik a szolgáltatás, termék vagy információ.

mobil app előnyök check ikon

Offline mód

Sok alkalmazás offline hozzáférésben is használható, ami a felhasználók számára kényelmes, ha éppen nem rendelkeznek internet-hozzáférésük.

mobil app előnyök check ikon

Mérés és elemzés

Az integrált analitikai eszközökkel részletes információt kapsz a felhasználói preferenciákról és viselkedésről, ami elősegíti a folyamatos optimalizálást és fejlesztést.

mobil app előnyök check ikon

Integráció és összekapcsolás

Az alkalmazások könnyen integrálhatók más rendszerekkel, például a social médiával, ami tovább bőviti az eléréseidet.

mobil alkalmazás
mobil app előnyök check ikon

Tökéletesített felhasználói élmény

Az applikációk lehetővé teszik az intuitív navigációt és a felhasználói élmény optimalizálását, amit egy weboldal nehezen tud nyújtani.

mobil app előnyök check ikon

Értesítések és közvetlen kommunikáció

Az alkalmazások segítségével azonnali értesítéseket küldhetsz az ügyfeleknek, így mindig informálhatod őket az új akciókról, ajánlatokról vagy frissítésekről.

mobil app előnyök check ikon

Fejleszti a márkaidentitást

Az egyedi tervezésű mobil alkalmazás elősegíti a márkád kiemelkedését és emlékezetessé tételét a felhasználók számára.

mobil app előnyök check ikon

Magasabb konverziós arány

Egy jól tervezett és optimalizált mobil alkalmazás gyorsabb hozzáférést tesz lehetővé, növelve az értékesítéseket és ügyfél elégedettséget.

Kérj ingyenes konzultációt!
kik arrow white

Növekvő elérhetőség

Az alkalmazások gyors és közvetlen hozzáférést biztosítanak az ügyfelek számára. Egy kattintással elérhetővé válik a termék, szolgáltatás vagy információ.

Értesítések és közvetlen kapcsolattartás

Az alkalmazások segítségével azonnali értesítéseket küldhetsz az ügyfeleknek, így mindig tájékoztathatod őket új ajánlatokról, akciókról vagy frissítésekről.

Elemzés és mérés

Az integrált analitikai eszközökkel részletes információt kapsz a felhasználói viselkedésről és preferenciákról, ami segíti a folyamatos fejlesztést és optimalizálást.

Integráció és összeköttetés

Az alkalmazások könnyen integrálhatók más rendszerekkel, például a közösségi médiával, ami tovább növeli az eléréseidet.

Optimalizált felhasználói élmény

Az alkalmazások lehetővé teszik az intuitív navigációt és a felhasználói élmény személyre szabását, amit egy weboldal nehezen tud nyújtani.

Offline hozzáférés

Sok alkalmazás offline módban is használható, ami a felhasználók számára kényelmes, ha éppen nincs internet-hozzáférésük.

Erősíti a márkaidentitást

Egyedi tervezésű mobilalkalmazás segít a márkádnak kiemelkedni és emlékezetessé tenni azt a felhasználók számára.

Jobb konverziós arány

Egy jól tervezett és optimalizált mobil alkalmazás gyorsabb hozzáférést biztosít, növelve az eladásokat és ügyfeleid elégedettségét

Kérj ingyenes konzultációt!
kik arrow white

Mobil applikáció referenciáink

partnereink akik megbÍztak bennünk
MirBest mobil applikáció ikon
B-DOC mobil applikáció ikon
Mysticards mobil alkalmazás ikon
arcjóga mobil app ikon
MirBest
#tech #biztosítás

A MIRBEST sajátmárkás applikáció egy olyan alkalmazás, amelynek célja a MIRBEST cégcsoport sajátmárkás és kizárólagos forgalmazású termékeinek bemutatása egyrészt a vállalat értékesítői, másrészt partnerei számára. A MIRBEST applikációban felhasználóbarát módon jelennek meg az egyes termékekre vonatkozó naprakész információk, specifikációk, képek, receptek, a felhasználással kapcsolatos tudnivalók.

Az applikáció egyik nagy előnye, hogy a felhasználók egy közös felületen láthatják a cégcsoport által forgalmazott sajátmárkás és kizárólagos forgalmazású termékeket. A felhasználók egyszerűen és könnyen szűrhetnek termékkategóriákra, vevőcsoportokra, allergénekre és akár vonalkód alapján is kereshetnek az adatbázisban. Ezáltal gyorsan és hatékonyan juthatnak termékinformációkhoz és -felhasználási tippekhez. A receptek segítségével inspirálódhatnak és hasznos szakmai trükkökkel gazdagodhatnak.

Miért válassz minket mobil alkalmazás készítésre?

miért válasszon check

Profizmus és gyorsaság

Cégünk gyakorlati tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, mely lehetővé teszi, a gyors és hatékony mobil app készítését minden platformra.

miért válasszon check

Agilis app létrehozási folyamat

A minőség a fő prioritásunk. Applikáció fejlesztési folyamatunk során modern projektmenedzsmentet, ügyféltámogató módszereket és technikákat alkalmazunk, így elősegítve a hatékony együttműködést és a folyamatok nyomon követését.

miért válasszon check

Mindenre kiterjedő szolgáltatás

Nem csak az applikáció fejlesztésben, hanem a projekt minden lépésében melletted állunk. Támogatjuk a mobil alkalmazás App Store-ban és a Google Playben való elhelyezését, a fizetési integrációkat, mint az Google Pay és Apple Pay, a rendszeres karbantartást, valamint a design tervezést és a specifikációt.

miért válasszon check

Alapos tesztelés

Teljes körű tesztelési folyamatokkal biztosítjuk, hogy az alkalmazás minden platformon tökéletesen működjön. Automata és manuális tesztelési technikákat egyaránt alkalmazunk.

miért válasszon check

Szakértelem és rutin

Több éves tapasztalattal büszkén állítjuk, hogy a mobil app fejlesztő iparág egyik vezetőjeként tudunk kiváló minőségű mobil applikációkat készíteni. Célunk, hogy a Te elképzeléseidet a legmagasabb szakmai szinten valósítsuk meg.

miért válasszon check

Professzionalizmus és gyorsaság

Csapatunk tagjai gyakorlati tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, mely lehetővé teszi, a gyors és hatékony mobil app készítését minden platformra.

miért válasszon check

Agilis app fejlesztési folyamat

A minőség az elsődleges prioritásunk. Fejlesztési folyamatunk során korszerű projektmenedzsmentet, ügyféltámogató módszereket és technikákat alkalmazunk, így segítve a hatékony együttműködést és a folyamatok nyomon követését.

miért válasszon check

Teljes körű szolgáltatás

Nem csak a fejlesztésben, hanem a projekt minden lépésében melletted állunk. Támogatjuk az alkalmazás Google Playben és az App Store-ban való elhelyezését, a fizetési integrációkat, mint az Apple Pay és Google Pay, a rendszeres karbantartást, valamint a design tervezést és a specifikációt.

miért válasszon check

Kifinomult tesztelés

Alapos tesztelési folyamatokkal biztosítjuk, hogy az alkalmazás minden platformon tökéletesen működjön. Automata és manuális tesztelési technikákat egyaránt alkalmazunk.

miért válasszon check

Tapasztalat és szakértelem

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött büszkén állítjuk, hogy a mobil app fejlesztő iparág egyik vezetőjeként tudunk kiváló minőségű mobil alkalmazásokat készíteni. Célunk, hogy a Te elképzeléseidet a legmagasabb szakmai színvonalon valósítsuk meg.

Válaszd a bizonyított szakértelmet és a kiváló minőségű szolgáltatást.

1

Alapos igényfelmérés

Minden mobil alkalmazás fejlesztés projektünket gondos igényfelméréssel indítjuk.

Ebben a fázisban nem csak az alkalmazással kapcsolatos technikai specifikációkat fixáljuk, de megvizsgáljuk vállalkozásod teljes környezetét is. Megnézzük, hogy milyen üzleti célokat tűztél ki, ki a célközönséged és ők milyen kihívásokkal néznek szembe.

De nem csak a fejlesztés műszaki aspektusaira koncentrálunk.

Szakértői tanácsainkkal és ajánlásainkkal segítünk, hogy alkalmazásod a piacon a lehető legjobban teljesítsen. A fejlesztés elindítása előtt biztosítjuk, hogy minden lépést jóváhagyj, így a végeredmény minden tekintetben tükrözi majd elképzeléseidet és megfelel az üzleti céljaidnak, modern megjelenéssel és platform független profi kódolással rendelkezik majd.

white check

részletes konzultáció

white check

környezet és igények felmérése

white check

szakmai tanácsadás

white check

specifikáció elkészítés

mobil applikáció készítés igényfelmérés
Hogyan dolgozunk?
mobil applikáció tervezés
2

Tervezés

Szerződéskötés után kezdődik a tervezési fázis. Ebben az etapban készítjük el a projekt teljes ütemtervét és határozzuk meg azokat a pontokat, ahol a te aktív részvételedre, inputjaidra vagy anyagokra (képek, dokumentumok, szövegek stb.) lesz szükségünk.

A specifikáció és az igényfelmérés alapján létrehozzuk a különböző alkalmazás-képernyők terveit, designjait. Minden szükséges nézetet részletesen megtervezünk, és te is tökéletesen átlátod leendő applikációd működését.

A tervezés során különös hangsúlyt fektetünk a legújabb design trendekre és a felhasználóközpontú megközelítésre.

Az alkalmazástervezés folyamata során nem csak a vizuális megjelenésre koncentrálunk, hanem arra is, hogy az alkalmazás minden platformon, minden készüléken tökéletesen működjön.

Különösen fontosnak tartjuk a mobile first megközelítést, tekintettel a mobil eszközökön történő böngészés növekvő tendenciájára. Így az alkalmazás minden környezetben kiváló felhasználói élményt nyújt majd.

darkblue-check

wireframe, design tervek

darkblue-check

a teljes alkalmazás vizualizációja

3

A mobil applikáció fejlesztés folyamata

UI / UX és háttér kialakítás

Ez a felhasználói felület (UI) és a felhasználói élmény (UX) kialakítását, valamint a mögöttes funkcionalitást és az alkalmazás logikáját jelenti.

Az iOS és Android applikáció fejlesztés során saját, kiváló biztonsági előírásoknak megfelelő infrastruktúránkban, teljesen izolált tesztkörnyezetben dolgozunk, ami garantálja a projekt biztonságát és a titoktartást. Eközben az alkalmazás még nem hozzáférhető a közönség vagy bármilyen harmadik fél számára.

Felhasználói felület (UI) fejlesztése

Ebben a szakaszban a korábbi tervezési fázisban létrehozott design terveket valósítjuk meg. Minden egyes grafikai elem, animáció és interakció precíz pontossággal kerül az alkalmazásba, hogy a felhasználók a lehető legjobb vizuális élményben részesüljenek.

Funkcionalitás és logika fejlesztése

Itt épül fel az alkalmazás "agya". Az applikáció mögötti adatbázisokat, szerveroldali logikát és az összes integrációt ebben a fázisban dolgozzuk ki és építjük be. Ez a szakasz kiemelten fontos, azért, hogy az alkalmazás zökkenőmentesen és megbízhatóan működjön, minden adat biztonságosan tárolódjon és a felhasználói interakciók a terveknek megfelelően történjenek.

Applikáció tesztelés és visszacsatolás

A három szakasz összefonódásával születik meg az a magas minőségű, jól működő és megbízható mobil alkalmazás, amely nem csak a felhasználói elvárásoknak felel meg, de üzleti céljaidat is szolgálja. Az alkalmazás fejlesztése közben folyamatosan tesztelünk és kapsz tőlünk tesztverziókat is, így te magad is nyomon követheted a fejlődést és biztos lehetsz abban, hogy minden részletre odafigyelünk.

4

Átadás

A végső tesztelési fázis az átadás első lépése. Ebben a fázisban veled együtt, alaposan és kritikusan vizsgáljuk meg az alkalmazást. A tesztelés során meggyőződünk a következő kulcselemek tökéletes működéséről:

darkblue-check

reszponzivitás

darkblue-check

tökéletes megjelenés minden készüléken

darkblue-check

funkciók működése

darkblue-check

stabil integrációk és a backend hibátlan működése

Amennyiben hibákat vagy pontatlanságokat észlelünk, minél hamarabb javítjuk. Miután minden elem tökéletesen működik, az alkalmazást végleges formájában publikáljuk az App Store-ban és a Google Play Áruházban.

Innentől kezdve a Te kezedben van a lehetőség, hogy kihasználd és élvezd a professzionális mobil alkalmazás minden előnyét!

mobil applikáció publikálás

Technológiák

flutter mobil applikáció fejlesztés logó
react native mobil alkalmazás fejlesztés logó
swiftui iOS mobilalkalmazás fejlesztés logó
kotlin mobil app fejlesztés logó