Rólunk

A WEBinIT több mint egy webfejlesztő cég, célunk a digitális világ lehetőségeinek felfedezése és kiaknázása.

Kíváncsiak és kreatívak vagyunk, tanulunk, fejlődünk, alkalmazkodunk.Mindezt szeretnénk a Te vállalkozásod szolgálatába állítani.

küldetésünk mobil

Küldetésünk

Digitális mesterművek létrehozása - ügyfeleink kulcsa a sikerhez.

Minden projektünket kreativitással, a legmodernebb technológiák felhasználásával és az ügyfeleink iránti elkötelezettséggel visszük végig. Innovációval és eredetiséggel közelítünk minden feladathoz és törekszünk rá, hogy a végeredmény túlszárnyalja megbízónk elvárásait.

Hisszük, hogy a folyamatos tanulás és a tapasztalatok visszacsatolása értéket teremt ügyfeleink számára.

ekernap logó

WEBinIT stand az E-kereskedelem napján

Fantasztikus napot zártunk a Magyar E-kereskedelem Napja rendezvényen, az EkerNap2024-en!

Csapatunk saját standunknál fogadta az érdeklődőket, bemutatva webáruház- és mobilalkalmazás-fejlesztési szolgáltatásainkat.

Számos új ügyféllel és inspiráló beszélgetéssel gazdagodtunk és támogatást nyújtottunk a webshop tulajdonosoknak.

ekernap csapat

Csapatunk

Csapatunk profi, tapasztalt és szenvedélyes specialistákból áll. Szakértelmünk a webfejlesztés, grafikai tervezés, mobil applikáció fejlesztés és a digitális design világának minden sarkába kiterjed. Folyamatosan képezzük magunkat és elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt.

Pelei Előd
Ügyvezető tulajdonos, CEO

“Digitális mesterműveket hozunk létre”

Fiatal vállalkozóként, közel 7 év tapasztalattal, széleskörű tudással rendelkezem az IT és pénzügyek világában. Két diplomám - programozás és a közgazdaságtan- segít abban, hogy egyedülálló módon álljak hozzá munkámhoz.

A WEBinIT vezetőjeként egyaránt érzek felelősséget ügyfeleink és munkatársaink ránt. Hiszem, hogy a folyamatos tanulás és képzés nem csak a projektekben, hanem a vezetésben is értéket teremt.

Célom, hogy a WEBinIT a digitális világ meghatározó szereplőjévé váljon ügyfeleink és projektjeink sikere, valamint munkatársaim elégedettsége és elkötelezettsége által.

Izai Zoltán
Full stack fejlesztő
Zolcsák Mátyás
Full stack fejlesztő
Ritli Roland
Full stack fejlesztő
Krizsánné Zsuzsanna
Grafikus
Szikszai Szabolcs
Grafikus, Wordpress

Technológia és design

Adobe szoftverekkel és Figma-val dolgozunk, de ugyanilyen fontos számunkra a fejlesztői oldal. Modern fejlesztői környezetekben és technológiákkal dolgozunk, hogy a legmagasabb színvonalú digitális termékeket hozzuk létre.

Munkáinkban a kifinomult design és a kifogástalan kódolás egyaránt elsődleges. A technológia mellett az érzelmek is meghatározó szerepet játszanak feladataink során, hiszen ezek formálják a felhasználói élményt.

Célunk, hogy munkáink műszakilag tökéletesek és vizuálisan lenyűgözőek legyenek. Az innováció, a technológiai tudás és a kreativitás együttesen alkotja meg nálunk a végső eredményt.

tech és design laptop mobil

Kapcsolat

A WEBinIT mindig az újítás és a kiválóság hajtómotorjaként működik.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan változtathatjuk meg a Te digitális jelenlétedet is, lépj velünk kapcsolatba!