Rólunk

Egy újabb webfejlesztő cég? Nem. A WEBinIT-nél a digitális világ határtalan lehetőségeit aknázzuk ki.

Kíváncsiak és kreatívak vagyunk, tanulunk, fejlődünk, alkalmazkodunk.Mindezt szeretnénk a Te vállalkozásod szolgálatába állítani.

küldetésünk mobil

Küldetésünk

Digitális mesterművek létrehozása - ügyfeleink kulcsa a sikerhez.

Minden projektünket kreativitással, a legmodernebb technológiák felhasználásával és az ügyfeleink iránti elkötelezettséggel visszük végig. Innovációval és eredetiséggel közelítünk minden feladathoz és törekszünk rá, hogy a végeredmény túlszárnyalja megbízónk elvárásait.

Hisszük, hogy a folyamatos tanulás és a tapasztalatok visszacsatolása értéket teremt minden ügyfelünk számára.

Csapatunk

Professzionális és szenvedélyes szakemberek alkotják csapatunkat. Szakértelmünk a webfejlesztés, grafikai tervezés, mobilalkalmazás-fejlesztés és a digitális design világának minden sarkába kiterjed. Folyamatosan képezzük magunkat és elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt.

Pelei Előd
Ügyvezető tulajdonos, CEO

“Digitális mesterműveket hozunk létre”

Fiatal vállalkozóként már széleskörű tudással rendelkezem az IT és pénzügyek világában, köszönhetően több, mint 7 év tapasztalatának. Két diplomám - melyek a programozás és a közgazdaságtan területéről származnak - segít abban, hogy egyedülálló módon álljak hozzá munkámhoz.

A WEBinIT vezetőjeként egyaránt érzek felelősséget ügyfeleink és alkalmazottaink iránt. Hiszem, hogy a folyamatos tanulás és képzés nem csak a projektekben, hanem a vezetésben is értéket teremt.

Célom, hogy a WEBinIT a digitális világ meghatározó szereplőjévé váljon ügyfeleink és projektjeink sikere, valamint munkatársaim elégedettsége és elkötelezettsége által.

Izai Zoltán
Full stack fejlesztő
Zolcsák Mátyás
Full stack fejlesztő
Ritli Roland
Full stack fejlesztő
Krizsánné Zsuzsanna
Grafikus
Szikszai Szabolcs
Grafikus, Wordpress

Technológia és design

Adobe szoftverekkel és Figma-val dolgozunk, de ugyanilyen fontos számunkra a fejlesztői oldal. Modern fejlesztői környezetekben és technológiákkal dolgozunk, hogy a legmagasabb színvonalú digitális termékeket hozzuk létre.

Minden projektünkben a kifinomult design és a kifogástalan kódolás egyaránt elsődleges. A technológia mellett az érzelmek is meghatározó szerepet játszanak munkánkban, hiszen ezek formálják a felhasználói élményt.

Célunk, hogy a létrehozott alkalmazások műszakilag tökéletesek és vizuálisan lenyűgözőek legyenek. Az innováció, a műszaki tudás és a kreativitás együttesen alkotja meg nálunk a végső eredményt.

tech és design laptop mobil

Kapcsolat

A WEBinIT mindig az újítás és a kiválóság hajtómotorjaként működik.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan változtathatjuk meg a Te digitális jelenlétedet is, lépj velünk kapcsolatba!