Üdvözöljük a WEBinIT weboldalán!

Grafika és webdesign

Nézz ki professzionálisan!

Az első, amiből látogatód megítél, a kinézeted. Színek, logó, betűtípus, animációk...
Nem elég professzionális honlapon profi szolgáltatást vagy terméket kínálni -

a megjelenésnek is tökéletesnek kell lennie.

WEBinIT-nél tudjuk és értjük ezt. Minden olyan grafikai tervezési feladatban számíthatsz ránk, amely befolyásolja, meghatározza cégedet, szolgáltatásodat, brandedet.A design világa folyamatosan változik, vele változunk mi is: követjük a legmodernebb trendeket, de megtarjuk a hagyományos értékeket is. Tisztában vagyunk a grafikai tervezés és a webergonómia szabályaival, így biztos lehetsz abban, hogy minden szempontból a számodra megfelelő design támogatja megjelenésedet.

A webdesign az online megjelenés alapja. A professzionális design azonban nem csak a látványos kinézetet, hanem a felhasználhatóságot is szem előtt tartja. A design tervezés során a pontosan felmért feladatokat öntjük grafikai-vizuális formába, ennek során kiemelten kezeljük a webergonómia, a UI/UX tervezés szabályait. Alapvetően az online megjelenés funkcióira fókuszálunk, tulajdonképpen vizuálisan jelenítjük meg a weboldal használatát.

Kiemelten kezeljük a felhasználói / látogató élményt, a mobil eszközökről érkező látogatók kiszolgálását (reszponzivitás), valamint gondoskodunk az egyébként nem frekventált területek designjának elkészítéséről is: 404-es hibaoldal, jogi anyagok prezentálása (pl. adatvédelmi nyilatkozat), űrlapok, belépő felületek, hibaüzenetek, stb.

A tervezés az igények felmérésével és a felhasználandó arculati elemek meghatározásával kezdődik, melyet szükség esetén drótváz készítése követ. A drótváz egy design elemektől mentes terv, mely az adott oldal struktúráját, funkcionalitását mutatja be.

Az elfogadott drótvázat követően azokat megtöltjük design elemekkel, színekkel, betűtípusokkal, gombokkal életet lehelünk a grafikai tervbe. A folyamat során mindig szem előtt tartjuk az oldal célját, valamint a meghatározott arculati paramétereket.

Az eredmény: ergonómikus, harmonikus, a Te elképzeléseidet és a modern design elvárásait ötvöző megjelenés. Látogatóid pedig élvezhetik a könnyű használhatóságot, az átlátható sturktúrát, a felhasználóbarát megoldásokat.

webdesign