Üdvözöljük a WEBinIT weboldalán!

Egyedi weboldal készítés

Weboldal rád szabva, a legújabb technológiákkal megvalósítva

Kinek ajánljuk?

Egyedi megoldásainkat elsősorban azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik számára fontos a szép, egyedi vizuális megjelenés, valamint a teljes kontroll a weboldal felett. Különleges CRM, vagy vállalatvezetési rendszerek integrációjával, teljeskörő felhasználhatóságot érünk el.

Előnyök

Böngészőfüggetlen, reszponzív weboldalakat készítünk, ezáltal bármilyen felületről, bármilyen operációs rendszeren, tetszőleges eszközön ugyanazt a felhasználói élményt és megjelenést garantáljuk.

1. Csapatunk a teljes folyamatot végigkíséri: designtól az oktatásig

2. Folyamataink házon belül zajlanak

3. Pontos feladatfelmérés és specifikáció - a kulcs a tökéletes megvalósításhoz

4. Az elképzeléseidnek megfelelő megjelenés webergonómiai támogatással

5. Teljes kontroll a weboldal felett, felhasználóbarát, letisztult admin felület segítségével - hogy ne kelljen a programozóra várni

6. Egyedi integrációk stabil megoldása

7. Tiszta, egyszerű kód a lehető leggyorsabb betöltésért és stabil megjelenésért

ELŐKÉSZÍTÉS

Minden projektünk a teljes körű igényfelméréssel kezdődik. Ezt szükség esetén specifikáció formájában dokumentáljuk, melynek során szakmai tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek. Segítünk eligazodni azokban a kérdésekben, melyek a hatékonyabb, ergonómikusabb és célorientáltabb megvalósítást teszik lehetővé. A specifikáció tartalmazza a projekt céljait, a leendő weboldal funkcióit és minden szükséges és elvárt paramétert, ide értve a vizuális kialakítást (arculat, design), az oldal struktúráját, az integrálandó külső programokat, speciális kéréseket, stb.

tervezés

Az elfogadott árajánlat és a szerződéskötés után a tervezés szakasza kezdődik. Ennek keretében elkészítjük a projekt időbeli megvalósításának lépéseit, valamint tájékoztatunk arról, hogy részedről mikor és milyen együttműködésre van szükség (pl. képek, szöveg, dokumentációk átadása, tesztelés, stb.) A specifikáció alapján elkészítjük a leendő oldal fő design elemeit, ennek jóváhagyása után elkezdődik a fejlesztés. A design tervezésekor a legújabb trendeket követjük, mobile first szemlélettel dolgozunk, azaz a mobil eszközökről érkező látogatók kiszolgálását tartjuk elsődlegesnek.

fejlesztési szakasz

A fejlesztés folyamata alapvetően két szakaszból áll: frontend és backend fejlsztés. A fejlesztés során saját szervereinken, tesztkörnyezetben, teljes biztonságban építjük az oldalt. Sem a látogatók, sem a Google robotok számára nem látható az oldal.

A frontend fejlesztés a design tervek implementálását jelenti, azaz a grafikai terveket átültetjük webes böngészők által kezelt formátumba. A backend fejlesztés során megvalósítjuk a funkciókat, elkészül az admin felület, valamint a weboldal mögött lévő adatbázist is kialakítjuk. Ebben a szakaszban kerül sor a szükséges integrációkra is.

A két terület összekapcsolásával megvalósul a dinamikus, reszponzív, teljes funkcionalitású weboldal, melyet az admin felületen keresztül rugalmasan tudsz módosítani. A fejlesztés során folyamatosan teszteljük a weboldalt, és tesztlink küldésével lehetőséget biztosítunk arra, hogy lásd a projekt folyamatos fejlődését.

átadás

A végső tesztelési fázis az átadás első lépése. Ennek keretében mind a WEBinIT csapata, mind ügyfelünk teljes körűen leteszteli a weboldalt. A teszt során meggyőződünk az alábbiakról

reszponzivitás
tökéletes megjelenés bármely böngésző esetében
funkciók működése
stabil integrációk
admin felület hibátlan működése
sebesség optimalizálása

A felmerült hibák, pontatlanságok javítása és újabb tesztelés után a weboldalt a végleges tárhelyre helyezzük és elérhetővé tesszük mind a látogatók, mind a Google kereső számára. Használhatod, megoszthatod, és élvezheted a professzionális online megjelenés minden előnyét.

1. BACKEND

2. Frontend

Szerver