Üdvözöljük a WEBinIT weboldalán!

Egyedi webshop készítés

Hatékony és sikeres e-kereskedelem megbízható fejlesztő csapattal

Kinek ajánljuk?

Kinek ajánljuk?

Az e-kereskedelem, az online értékesítés folyamatosan növekvő terület a kereskedelemben. Egyre többen szeretnének részesei lenni a sikernek. Ha ezt az alodalt olvasod, akkor Te is webshop indításon vagy meglévő shopod fejlesztésen gondolkozol. Az egyedi webshop fejlesztése különleges feladat: az ügyféligények lehető legpontosabb felmérése, a megfelelő fejlesztési eszközök kiválasztása, a folyamatos kapcsolattartás a siker kulcsai. Mi itt a WEBinIT-nél azon dolgozunk, hogy számodra egy stabilan működő, minden igényt kielégő, modern webshopot hozzunk létre, melyet vásárlóid is örömmel használnak majd.

Böngészőfüggetlen, reszponzív webshopokat készítünk, ezáltal bármilyen felületről, bármilyen operációs rendszeren, tetszőleges eszközön ugyanazt a felhasználói élményt és megjelenést garantáljuk.

  1. Csapatunk a teljes folyamatot végigkíséri: designtól az oktatásig
  2. Nincsenek lehetetlen funkciók, a vizuális és a technikai megvalósítás terén nincsenek korlátok
  3. Könnyen kezelhető felület, egyszerű - akár tömeges és automatizált - termékfeltöltés
  4. Az elképzeléseidnek megfelelő megjelenés webergonómiai támogatással
  5. Teljes kontroll a weboldal felett, statisztikák, listafunkciók, marketing támogató eszközök integrációja, hogy üzleti döntéseidet hatékonyan megalapozzuk
  6. Egyedi integrációk stabil megoldása
  7. Tiszta, egyszerű kód a lehető leggyorsabb betöltésért és stabil megjelenésért
Előnyök

ELŐKÉSZÍTÉS

Minden projektünk a teljes körű igényfelméréssel kezdődik. Ezt szükség esetén specifikáció formájában dokumentáljuk, melynek során szakmai tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek. Segítünk eligazodni azokban a kérdésekben, melyek a hatékonyabb, ergonómikusabb és célorientáltabb megvalósítást teszik lehetővé.

A specifikáció tartalmazza a projekt céljait, a leendő weboldal funkcióit és minden szükséges és elvárt paramétert, ide értve a vizuális kialakítást (arculat, design), az oldal struktúráját, az integrálandó külső programokat, speciális kéréseket, stb.

Az elfogadott árajánlat és a szerződéskötés után a tervezés szakasza kezdődik. Ennek keretében elkészítjük a projekt időbeli megvalósításának lépéseit, valamint tájékoztatunk arról, hogy részedről mikor és milyen együttműködésre van szükség (pl. képek, szöveg, dokumentációk átadása, tesztelés, stb.) A specifikáció alapján elkészítjük a leendő oldal fő design elemeit, ennek jóváhagyása után elkezdődik a fejlesztés. A design tervezésekor a legújabb trendeket követjük, mobile first szemlélettel dolgozunk, azaz a mobil eszközökről érkező látogatók kiszolgálását tartjuk elsődlegesnek. A webshopok felépítése a vásárlói élmény szempontjából kiemelt jelentőségű. Az egyszerű és átlátható működést letisztult felületekkel, jól áttekinthető struktúrákkal tervezzük.

Célunk, hogy az oldalra lépéstől a vásárlásig a lehető legkevesebb kattintásra legyen szükség, akár asztali gépen, akár mobil eszközön.

A tervezés során támogatunk abban, hogy a leendő vásárlóid számára optimális termék- és oldalstruktúrát hozzuk létre, kiemelt figyelmet szentelve a kereshetőségnek, a termék listázásnak, valamint a gyors checkout funkciónak.

tervezés

fejlesztési szakasz

A fejlesztés folyamata alapvetően két szakaszból áll: frontend és backend fejlsztés. A fejlesztés során saját szervereinken, tesztkörnyezetben, teljes biztonságban építjük az oldalt. Sem a látogatók, sem a Google robotok számára nem látható az oldal. A frontend fejlesztés a design tervek implementálását jelenti, azaz a grafikai terveket átültetjük webes böngészők által kezelt formátumba. A backend fejlesztés során megvalósítjuk a funkciókat, elkészül az admin felület, valamint a weboldal mögött lévő adatbázist is kialakítjuk. Ebben a szakaszban kerül sor a szükséges integrációkra is. A webshop működésének teszteléséhez a lehető lekorábbi szakaszban teszt termékeket helyezünk el és folyamatosan kontrolláljuk a vásárlási élményt, valamint a számodra fontos funkciókat (rendelésfeldolgozás, statisztikák, stb.) A két terület összekapcsolásával megvalósul a dinamikus, reszponzív, teljes funkcionalitású webshop, melyet az admin felületen keresztül rugalmasan tudsz módosítani.

A fejlesztés során folyamatosan teszteljük a weboldalt, és tesztlink küldésével lehetőséget biztosítunk arra, hogy lásd a projekt folyamatos fejlődését.

A végső tesztelési fázis az átadás első lépése. Ennek keretében mind a WEBinIT csapata, mind ügyfelünk teljes körűen leteszteli a weboldalt. A teszt során meggyőződünk az alábbiakról:
- reszponzivitás
- tökéletes megjelenés bármely böngésző esetében
- funkciók működése
- stabil integrációk
- admin felület hibátlan működése
- sebesség optimalizálása
A felmerült hibák, pontatlanságok javítása és újabb tesztelés után a weboldalt a végleges tárhelyre helyezzük és elérhetővé tesszük mind a látogatók, mind a Google kereső számára. Használhatod, megoszthatod, és élvezheted a professzionális online megjelenés minden előnyét.

átadás

TERMÉKFELTÖLTÉS

Igény esetén gondoskodunk termékeid professzionális feltöltéséről is, hogy minél előbb élvezhesd a műkődő webshop minden előnyét.